Κ. Παυλίδης: O κ. Λοβέρδος δίνει πανελλαδικές εξετάσεις για να ενταχθεί στα ψηφοδέλτια της ΝΔ. (βίντεο)

Την ένταση του βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Παυλίδη προκάλεσε ο κομματικός μονόλογος του δημοσιογράφου και προσκεκλημένου στην εκπομπή “Παρεμβάσεις” κ. Γ. Λοβέρδου.

Ο κ. Λοβέρδος αφού ανασήκωσε για πολλοστή φορά το τραγικό θέμα της Marfin και ειρωνεύτηκε το σκάνδαλο της Novartis, διατύπωσε την πεποίθηση ότι θα γίνει της Κορέας με το Μακεδονικό ζήτημα ενώ εξέφρασε μάλιστα την ελπίδα να μην υπάρξει συμφωνία γι αυτό το σοβαρό εθνικό ζήτημα. Παράλληλα έσπευσε με σπουδή να μας ενημερώσει παριστάνοντας τον αυτόκλητο εκπρόσωπο τύπου της Ν.Δ, ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν πρόκειται να ψηφίσει αν έρθει στη βουλή ενδεχόμενη τέτοια συμφωνία. Τα παραπάνω προκάλεσαν την οργή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ,ο οποίος εγκάλεσε τον κ. Λοβέρδο για την απροκάλυπτα κομματική του τοποθέτηση, θυμίζοντας του ότι στην εκπομπή ήταν καλεσμένος με την δημοσιογραφική του ιδιότητα και όχι με κάποια ενδεχόμενη κομματική.

Ειδικότερα ο κ. Παυλίδης ανέφερε ότι: “Ήρθαμε εδώ και ακούμε έναν πολιτικό, κομματικό και εμμονικό λόγο από έναν δημοσιογράφο που φαίνεται να δίνει πανελλαδικές εξετάσεις για να ενταχθεί στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. Δικαίωμα του αν αυτό θέλει να κάνει αλλά οφείλει τουλάχιστον να κρατήσει την δημοσιογραφική του δεοντολογία”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί